Heeft u problemen met uw telefoon? Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw iPhone reparatie. Kiest u bovenstaand uw toestel uit, om vervolgens de gewenste reparatie te selecteren. U kunt onder andere terecht voor een iPhone scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

 

In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

 

VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Haarlem, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

Bel nu
Route