Originele onderdelen          Reparatie met behoud van data        No Cure - No Pay        Klaar terwijl je wacht

iPhone 5
Loading...

Ondervindt u problemen met uw toestel? Bij VistaRepair zijn wij u graag van dienst. Wij voeren vrijwel elk mogelijke iPhone 5 reparatie uit. Grote kans dat wij uw probleem dan ook kunnen verhelpen. Of het nou gaat om een iPhone 5 scherm reparatie, het vervangen van de accu, of het herstellen van waterschade die het toestel heeft opgelopen.

Voor u is het natuurlijk wel zo fijn als u uw toestel zo snel mogelijk weer terug heeft, en dan wel in volledig functionerende staat. Doordat de meeste onderdelen bij ons ruim voorradig zijn kunnen wij uw iPhone 5 reparatie snel uitvoeren. U heeft vaak uw toestel binnen een uur al terug. Onderstaand treft u een overzicht aan met een aantal reparaties, en een indicatie voor duur van de desbetreffende reparatie. Staat uw reparatie er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op. Vaak kunnen wij u alsnog helpen.

Dat het toestel volledig blijft functioneren en geen spontane kuren zal gaan vertonen is vanzelfsprekend ook van belang. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en reparaties, en bieden u dan ook drie maanden garantie op de iPhone 5 reparatie. Lukt een reparatie niet? Door ons ‘No Cure, No Pay’-principe komt u niet voor onderzoekskosten te staan. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen.

U kunt direct een afspraak maken, maar als u geen tijd heeft om langs te komen bij ons servicepunt in Haarlem kunt u het toestel ook naar ons opsturen (u heeft het vaak binnen enkele werkdagen weer terug in huis). Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

scherm reparatie

€59,-

achterkant vervangen

€69,-

accu vervangen

€29,-

laadconnector vervangen

€39,-

speaker vervangen

€39,-

camera unit vervangen

€59,-

waterschade onderzoek

€39,-

overige reparaties

gecertificeerde monteurs
Klaar Terwijl je wacht
Z
originele onderdelen
3 maanden garantie
gratis parkeren
h
officiële BTW-factuur
Bel nu
Route