Reparatie van alle
iPad apparaten

Apple iPad scherm reparatie per model

Wij repareren alle modellen van de Apple iPad, iPad Mini, en iPad Pro series. Wij zorgen voor uw scherm reparatie, het vervangen van uw accu, of elke andere reparatie die u nodig heeft: u vraagt, wij draaien! Kijk voor alle modellen en actuele prijzen op www.vistarepair.nl/ipad-reparatie  

Apple iPad Pro 12.9 (2021) reparatie
Apple iPad Pro 12.9 (2020) reparatie
Apple iPad Pro 11.0 (2021) reparatie
Apple iPad Pro 11.0 (2020) reparatie

Apple iPad Air 5 (2022) reparatie
Apple iPad Air 4 (2020) reparatie
Apple iPad Air 3 (2019) reparatie

Apple iPad 10 (2022) reparatie
Apple iPad 9 (2021) reparatie
Apple iPad 8 (2020) reparatie
Apple iPad 7 (2019) reparatie
Apple iPad 6 (2018) reparatie

Apple iPad Mini 6 reparatie
Apple iPad Mini 5 reparatie
Apple iPad Mini 4 reparatie

Staat uw model er niet tussen? Klik hier om naar ons complete overzicht te gaan.

* Bij de meeste iPads wordt enkel de glasplaat vervangen. Indien uw iPad strepen of een zwart scherm vertoont, dient ook het LCD mee vervangen te worden. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Bij enkele duurdere modellen vormen het LCD en de glasplaat één geheel. Deze zijn aangegeven met een sterretje.

Een greep uit de mogelijke ipad reparaties

scherm reparatie

achterkant vervangen

accu vervangen

laadconnector vervangen

speaker vervangen

camera unit vervangen

waterschade onderzoek

overige reparaties

iPad reparatie

Bij VistaTelecom bent u aan het juiste adres voor uw Apple iPad reparatie. Of het nou gaat om een scherm reparatie, het vervangen van de accu, of iets anders – wij staan voor u klaar! De onderdelen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, de reparatie kan daardoor dan ook vaak direct worden uitgevoerd. Zo heeft u binnen één uur weer uw apparaat, volledig werkend, terug in handen. Heeft u geen tijd om bij één van onze service centers langs te komen? Geen probleem, u kunt er ook voor kiezen om uw toestel ter reparatie aan te bieden per post. Oplossend vermogen, met verrassend gemak!

Uw iPad reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, en bieden u dan ook 3 maanden lang garantie op de reparatie. VistaTelecom werkt met het ‘No Cure, No Pay’-principe: mocht een reparatie onverhoops niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Klik hier om uw afspraak in te plannen.

Scherm reparatie

Is uw Apple iPad gevallen en is uw scherm kapot? Geen zorgen! Binnen één uur vervangen wij uw scherm door een nieuw, origineel exemplaar.

Behoud van data

Wij weten hoe belangrijk uw bestanden kunnen zijn voor u. Daarom behoud u voor zover mogelijk bij al onze Apple iPad reparaties al uw gegevens.

Data overdracht

Of het nou gaat om het overzetten van data, het herstellen ervan, of een ander probleem – wij bieden u de beste opties om uw bestanden te behouden.

Bescherming

Voorkomen werkt beter dan genezen! Wij hebben dan ook de juiste accessoires in huis om uw Apple iPad te beschermen tegen toekomstige schade.

iPad reparatie bij VistaRepair

Ongeluk zit in een klein hoekje. Een kleine val of stoot kan al een gebarsten scherm of kapot LCD veroorzaken bij uw Apple iPad. Is dit uw overkomen? Wees niet getreurd! U kunt terecht bij VistaRepair, hét servicepunt voor al uw Apple iPad reparaties in Haarlem en Wormerveer. Snel en vakkundig repareren we uw Apple iPad binnen één uur. Uw toestel zal hierna functioneren alsof het nooit kapot is geweest!

Persoonlijke aandacht & kwaliteit

Hoe wij ons onderscheiden? Dat is heel simpel. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn speerpunten waarop wij onze service bouwen. Wat u hier concreet van kunt verwachten? Wij bieden u het volgende op uw Apple iPad reparatie:
– vrijblijvend advies op maat
– vakkundige monteurs
– originele onderdelen
– 3 maanden garantie
– een makkelijke online agenda
– reparatie per post
– een officiële BTW-factuur
– een offerte voor de verzekering
– gratis parkeren
– een heerlijk kopje koffie of thee

iPad reparatie op z’n best

Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Apple iPad reparatie. U kunt onder andere terecht voor een Apple iPhone scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Haarlem of Wormerveer, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

Onze kracht

Expertise & vakmanschap

 

onze visie

Duurzaamheid & kostenbesparing

 

Waarom VistaTelecom?

In een markt die vol zit met nieuwkomers, onderscheidt VistaTelecom zich met meer dan 10 jaar ervaring en een klantenbestand van duizenden mensen en bedrijven. Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten. Langdurige samenwerkingen en onderlinge vertrouwensbanden. Omdat niemand zit te wachten op de plank misslaan.

 

Samen voor een betere wereld

Door middel van onze ervaring en expertise zijn wij niet alleen in staat om u  de beste service en kwaliteit te bieden, maar ook de beste prijs. Zo blijft het voor u ook reëel om uw toestel een tweede leven te geven, en dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld.

 

 

Bel nu
Route