Reparatie van alle Microsoft Surface apparaten

Microsoft Surface
scherm reparatie per model

Zie hier een aantal van de Microsoft Surface modellen die wij repareren. Voor nieuwere modellen en actuele prijzen kunt u terecht op onze reparatiesite: www.vistarepair.nl

Microsoft Surface 3
Microsoft Surface Pro 3                    

Microsoft Surface Pro 4                    
Microsoft Surface Pro 5                    
Microsoft Surface Pro 6                   
Microsoft Surface Pro 7                  
Microsoft Surface Pro X                

Microsoft Surface Book                     
Microsoft Surface Book 2 13,5″        
Microsoft Surface Book 2 15″        

Microsoft Surface Laptop 2              
Microsoft Surface Laptop 3 13,5″   
Microsoft Surface Laptop 3 15″      

Microsoft Surface reparatie

 

Bij VistaTelecom bent u aan het juiste adres voor uw Microsoft Surface reparatie. Of het nou gaat om een scherm reparatie, het vervangen van de accu, of iets anders – wij staan voor u klaar! De onderdelen zijn regelmatig uit voorraad leverbaar, de reparatie kan daardoor dan ook vaak direct worden uitgevoerd. Zo heeft u binnen enkele uren weer uw apparaat, volledig werkend, terug in handen. Heeft u geen tijd om bij één van onze service centers langs te komen? Geen probleem, u kunt er ook voor kiezen om uw toestel ter reparatie aan te bieden per post. Oplossend vermogen, met verrassend gemak!

Uw Microsoft Surface reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, en bieden u dan ook 3 maanden lang garantie op de reparatie. VistaTelecom werkt met het ‘No Cure, No Pay’-principe: mocht een reparatie onverhoops niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Klik hier om uw afspraak in te plannen.

Scherm reparatie

Heeft uw Microsoft Surface een gebarsten scherm? Geen zorgen, wij geven het een nieuw leven. Wij plaatsen er een nieuw origineel exemplaar op, en uw toestel werkt weer als vanouds!

Behoud van data

Wij weten hoe belangrijk uw bestanden kunnen zijn voor u. Daarom behoud u voor zover mogelijk bij al onze Microsoft Surface reparaties al uw gegevens.

Data overdracht

Of het nou gaat om het herstellen van data, een schone Windows installatie, of een ander probleem – wij bieden u de beste opties om uw bestanden toegankelijk te houden.

Bescherming

Voorkomen werkt beter dan genezen! Wij hebben dan ook de juiste accessoires in huis om uw Microsoft Surface te beschermen tegen toekomstige schade.

Onze kracht

Expertise & vakmanschap

 

onze visie

Duurzaamheid & kostenbesparing

 

Waarom VistaTelecom?

In een markt die vol zit met nieuwkomers, onderscheidt VistaTelecom zich met meer dan 10 jaar ervaring en een klantenbestand van duizenden mensen en bedrijven. Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten. Langdurige samenwerkingen en onderlinge vertrouwensbanden. Omdat niemand zit te wachten op de plank misslaan.

 

Samen voor een betere wereld

Door middel van onze ervaring en expertise zijn wij niet alleen in staat om u  de beste service en kwaliteit te bieden, maar ook de beste prijs. Zo blijft het voor u ook reëel om uw toestel een tweede leven te geven, en dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld.

 

 

Bel nu
Route