Reparatie van alle

OnePlus toestellen

Prijzen OnePlus
scherm reparatie per model

Dit betreft de prijzen voor reparatie met een origineel scherm.

OnePlus 7 (binnenkort beschikbaar)
OnePlus 6T                                           € 239,-
OnePlus 6                                             € 219,-
OnePlus 5T                                           € 169,-
OnePlus 5                                             € 169,-

OnePlus 3T                                           € 129,-
OnePlus 3                                             € 129,-

Staat uw model er niet tussen? Klik hier om naar ons complete overzicht te gaan.

Prijzen OnePlus
accu vervangen per model

Uw accu wordt vervangen door een nieuw origineel exemplaar. Zo gaat uw toestel weer een stuk langer mee!

OnePlus 7 (binnenkort beschikbaar)
OnePlus 6T                                           € 89,-
OnePlus 6                                             € 89,-
OnePlus 5T                                           € 59,-
OnePlus 5                                             € 59,-

OnePlus 3T                                           € 49,-
OnePlus 3                                             € 49,-

Staat uw model er niet tussen? Klik hier om naar ons complete overzicht te gaan.

 

Een greep uit de mogelijke OnePlus reparaties

scherm reparatie

achterkant vervangen

accu vervangen

laadconnector vervangen

speaker vervangen

camera unit vervangen

waterschade onderzoek

overige reparaties

OnePlus reparatie

Bij VistaTelecom bent u aan het juiste adres voor uw OnePlus reparatie. Of het nou gaat om een scherm reparatie, het vervangen van de accu, of iets anders – wij staan voor u klaar! De onderdelen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, de reparatie kan daardoor dan ook vaak direct worden uitgevoerd. Zo heeft u binnen één uur weer uw apparaat, volledig werkend, terug in handen. Heeft u geen tijd om bij één van onze service centers langs te komen? Geen probleem, u kunt er ook voor kiezen om uw toestel ter reparatie aan te bieden per post. Oplossend vermogen, met verrassend gemak!

Uw OnePlus reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, en bieden u dan ook 3 maanden lang garantie op de reparatie. VistaTelecom werkt met het ‘No Cure, No Pay’-principe: mocht een reparatie onverhoops niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Klik hier om uw afspraak in te plannen.

Scherm reparatie

Is uw OnePlus gevallen en is uw scherm kapot? Geen zorgen! Binnen één uur vervangen wij uw scherm door een nieuw, origineel exemplaar.

Behoud van data

Wij weten hoe belangrijk uw bestanden kunnen zijn voor u. Daarom behoud u voor zover mogelijk bij al onze OnePlus reparaties al uw gegevens. 

Data overdracht

Of het nou gaat om het overzetten van data, het herstellen ervan, of een ander probleem – wij bieden u de beste opties om uw bestanden te behouden.

Bescherming

Voorkomen werkt beter dan genezen! Wij hebben dan ook de juiste accessoires in huis om uw OnePlus te beschermen tegen toekomstige schade.

OnePlus reparatie bij VistaRepair

Ongeluk zit in een klein hoekje. Een kleine val of stoot kan al een gebarsten scherm of kapot LCD veroorzaken bij uw OnePlus. Is dit uw overkomen? Wees niet getreurd! U kunt terecht bij VistaRepair, hét servicepunt voor al uw OnePlus reparaties in Haarlem en Wormerveer. Snel en vakkundig repareren we uw OnePlus binnen één uur. Uw toestel zal hierna functioneren alsof het nooit kapot is geweest!

Persoonlijke aandacht & kwaliteit

Hoe wij ons onderscheiden? Dat is heel simpel. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn speerpunten waarop wij onze service bouwen. Wat u hier concreet van kunt verwachten? Wij bieden u het volgende op uw OnePlus reparatie:
– vrijblijvend advies op maat
– vakkundige monteurs
– originele onderdelen
– 3 maanden garantie
– een makkelijke online agenda
– reparatie per post
– een officiële BTW-factuur
– een offerte voor de verzekering
– gratis parkeren
– een heerlijk kopje koffie of thee

Hét adres voor uw OnePlus reparatie

Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw OnePlus reparatie. U kunt onder andere terecht voor een OnePlus scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Haarlem of Wormerveer, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

Onze kracht

Expertise & vakmanschap

 

onze visie

Duurzaamheid & kostenbesparing

 

Waarom VistaTelecom?

In een markt die vol zit met nieuwkomers, onderscheidt VistaTelecom zich met meer dan 10 jaar ervaring en een klantenbestand van duizenden mensen en bedrijven. Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten. Langdurige samenwerkingen en onderlinge vertrouwensbanden. Omdat niemand zit te wachten op de plank misslaan.

 

Samen voor een betere wereld

Door middel van onze ervaring en expertise zijn wij niet alleen in staat om u  de beste service en kwaliteit te bieden, maar ook de beste prijs. Zo blijft het voor u ook reëel om uw toestel een tweede leven te geven, en dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld.

 

 

Bel nu
Route