Reparatie van alle

Samsung Galaxy toestellen

Samsung Galaxy
scherm reparatie per model

Voor een compleet overzicht van alle modellen en actuele prijzen verwijzen wij u graag naar onze reparatiepagina: www.vistarepair.nl 

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 Plus
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 Plus
Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20 Plus
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S10                        

Samsung Galaxy S10 Plus                
Samsung Galaxy S10e                       

Samsung Galaxy A42                         
Samsung Galaxy A52                        
Samsung Galaxy A72   

Een greep uit de mogelijke Samsung reparaties

scherm reparatie

achterkant vervangen

accu vervangen

laadconnector vervangen

speaker vervangen

camera unit vervangen

waterschade onderzoek

overige reparaties

Samsung Galaxy reparatie

Bij VistaTelecom bent u aan het juiste adres voor uw Samsung Galaxy reparatie. Of het nou gaat om een scherm reparatie, het vervangen van de accu, of iets anders – wij staan voor u klaar! De onderdelen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, de reparatie kan daardoor dan ook vaak direct worden uitgevoerd. Zo heeft u binnen één uur weer uw apparaat, volledig werkend, terug in handen. Heeft u geen tijd om bij één van onze service centers langs te komen? Geen probleem, u kunt er ook voor kiezen om uw toestel ter reparatie aan te bieden per post. Oplossend vermogen, met verrassend gemak!

Uw Samsung reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, en bieden u dan ook 3 maanden lang garantie op de reparatie. VistaTelecom werkt met het ‘No Cure, No Pay’-principe: mocht een reparatie onverhoops niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Klik hier om uw afspraak in te plannen.

Scherm reparatie

Is uw Samsung Galaxy gevallen en is uw scherm kapot? Geen zorgen! Binnen één uur vervangen wij uw scherm door een nieuw, origineel exemplaar.

Behoud van data

Wij weten hoe belangrijk uw bestanden kunnen zijn voor u. Daarom behoud u voor zover mogelijk bij al onze Samsung Galaxy reparaties al uw gegevens. 

Data overdracht

Of het nou gaat om het overzetten van data, het herstellen ervan, of een ander probleem – wij bieden u de beste opties om uw bestanden te behouden.

Bescherming

Voorkomen werkt beter dan genezen! Wij hebben dan ook de juiste accessoires in huis om uw Samsung Galaxy te beschermen tegen toekomstige schade.

Samsung reparatie bij VistaRepair

Ongeluk zit in een klein hoekje. Een kleine val of stoot kan al een gebarsten scherm of kapot LCD veroorzaken bij uw Samsung Galaxy. Is dit uw overkomen? Wees niet getreurd! U kunt terecht bij VistaRepair, hét servicepunt voor al uw Samsung Galaxy reparaties in Haarlem en Wormerveer. Snel en vakkundig repareren we uw Samsung Galaxy binnen één uur. Uw toestel zal hierna functioneren alsof het nooit kapot is geweest!

Persoonlijke aandacht & kwaliteit

Hoe wij ons onderscheiden? Dat is heel simpel. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn speerpunten waarop wij onze service bouwen. Wat u hier concreet van kunt verwachten? Wij bieden u het volgende op uw Samsung reparatie:
– vrijblijvend advies op maat
– vakkundige monteurs
– originele onderdelen
– 3 maanden garantie
– een makkelijke online agenda
– reparatie per post
– een officiële BTW-factuur
– een offerte voor de verzekering
– gratis parkeren
– een heerlijk kopje koffie of thee

Hét adres voor uw Samsung Galaxy reparatie

Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Samsung Galaxy reparatie. U kunt onder andere terecht voor een Samsung Galaxy scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Haarlem of Wormerveer, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

Over Samsung

Samsung Electronics is op gebied van electronica één van de grootste concerns ter wereld. Het maakt deel uit van de Zuid-Koreaanse Samsung Group. Het is actief in meer dan 58 landen, en is wereldwijd marktleider op gebied van android smartphones. Met de Galaxy lijn heeft Samsung een solide slag geslagen in de strijd om de bestverkopende smartphone. De verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S7 enkele jaren terug overtroffen voor het eerst in jaren die van de iPhone 6S, het concurrerende toestel van Apple. Hierdoor kwam Samsung, na enkele jaren achter gelopen te hebben op Apple, weer aan kop in de tweestrijd. Tegenwoordig is van die tweestrijd geen sprake meer. Wereldwijd is Samsung bij uitstek marktleider, gevolgd door Huawei op de tweede plaats. Op de derde plek komt dan Apple, gevolgd door relatieve nieuwkomer Xiaomi. In Nederland bezit Apple wel nog het op één na grootste marktaandeel, met aan kop, natuurlijk: Samsung. Huawei loopt daar voorlopig nog ver op achter, maar maakt recentelijk wel een flinke opmars in Nederland. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een iPhone reparatie of Huawei reparatie.

Samsung Galaxy S10 reparatie

Ondertussen zijn we alweer bij de Samsung Galaxy S10! Deze is uitgebracht in drie varianten: de reguliere Galaxy S10, de grotere Galaxy S10 Plus en de compactere en iets goedkopere Galaxy S10e. Samsung zet na vorige succesen sterk door met dit nieuwe vlaggenschip model. De Galaxy S8 werd toen hij uitkwam bekroond om zijn superheldere scherm, die als één van de eersten bijna de gehele voorkant bedekte. De Galaxy S9 zette deze trend voort, en ook de Galaxy S10 blijft niet achter. Helaas zit er hierdoor wel een flink prijskaartje aan de scherm reparatie van een Galaxy S10, dus ga er voorzichtig mee om! Naast de vlaggenschepen in de Galaxy S serie slaat Samsung ook een flinke slag in het middensegment met de Galaxy A serie, die vrijwel elk jaar wordt vernieuwd. Zo is er de afgelopen jaren elk jaar een nieuwe uitvoering van de Galaxy A3 geweest voor, voor de liefhebbers van toestellen van een kleiner formaat. Als middenmaat is er de Galaxy A5, welke jaarlijks zeer goed is ontvangen. Daarnaast is er tegenwoordig de Galaxy A8, welke gezien kan worden als de goedkopere variant van de Galaxy S8. Samsung weet in ieder geval een groot marktaandeel te behouden wat betreft smartphones (en tablets).

Bijna altijd voorradig

Ook voorgaande toestellen als de Samsung Galaxy S7, Galaxy S6, Galaxy S5 en de Galaxy S4 waren sterk verkopende toestellen. Originele Samsung onderdelen zijn normaliter dan ook ruim voorradig bij ons, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kan uw Samsung reparatie snel afgehandeld worden en is uw toestel zo snel mogelijk weer als vanouds. Ons service center in Haarlem is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf onder andere Amsterdam, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw Vennep en andere nabijgelegen plaatsen. Vanaf de afrit van de snelweg bent u binnen drie minuten bij ons voor de deur. Daar kunt u natuurlijk gratis parkeren. Ons service punt in Wormerveer is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, de gehele Zaanstreek, Castricum en omgeving. Klikt u hierbovenin op uw type Samsung om de tarieven voor de reparaties te zien en gemakkelijk een afspraak in te plannen.

Onze kracht

Expertise & vakmanschap

 

onze visie

Duurzaamheid & kostenbesparing

 

Waarom VistaTelecom?

In een markt die vol zit met nieuwkomers, onderscheidt VistaTelecom zich met meer dan 10 jaar ervaring en een klantenbestand van duizenden mensen en bedrijven. Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten. Langdurige samenwerkingen en onderlinge vertrouwensbanden. Omdat niemand zit te wachten op de plank misslaan.

 

Samen voor een betere wereld

Door middel van onze ervaring en expertise zijn wij niet alleen in staat om u  de beste service en kwaliteit te bieden, maar ook de beste prijs. Zo blijft het voor u ook reëel om uw toestel een tweede leven te geven, en dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld.

 

 

Bel nu
Route