Telecombinatie Huizen

Onze kracht

Expertise & vakmanschap

 

onze visie

Duurzaamheid & kostenbesparing

 

Bij Telecombinatie regel je alles voor in huis

Al je contracten voor in huis in één keer voordelig en goed geregeld? Je doet het bij Telecombinatie Huizen. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar bij jouw winkel in de buurt. Maak een afspraak en kom langs. Dan adviseren wij je graag over de beste deals en regelen alles voor je; van Mobiel tot Internet, TV en Bellen; van overstap tot installatie en met thuisbezorging. Zo bespaar jij geld zonder dat het je tijd of energie kost. Samen alles geregeld.

Samen voor een betere wereld

Door middel van onze ervaring en expertise zijn wij niet alleen in staat om u  de beste service en kwaliteit te bieden, maar ook de beste prijs. Zo blijft het voor u ook reëel om uw toestel een tweede leven te geven, en dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld.

 

 

Inhouse repaircenter

Is uw smartphone gevallen en is uw scherm kapot? Geen zorgen! Binnen één uur vervangen wij uw scherm door een nieuw, origineel exemplaar.

Behoud van data

Wij weten hoe belangrijk uw bestanden kunnen zijn voor u. Daarom behoud u voor zover mogelijk bij al onze Huawei reparaties al uw gegevens.

Data overdracht

Of het nou gaat om het overzetten van data, het herstellen ervan, of een ander probleem – wij bieden u de beste opties om uw bestanden te behouden.

Bescherming

Voorkomen werkt beter dan genezen! Wij hebben dan ook de juiste accessoires in huis om uw smartphone te beschermen tegen toekomstige schade.

Ruime keuze aan smartphones

Alles onder één dak

scherm reparatie

achterkant vervangen

accu vervangen

laadconnector vervangen

speaker vervangen

camera unit vervangen

waterschade onderzoek

overige reparaties

TC Huizen
Bel nu
Route