Online Agenda

Om u als klant nog beter te kunnen helpen hebben wij een Online Agenda. In deze agenda kunt u zelf gemakkelijk uw afspraak inplannen, u zult hierna per email een bevestiging van ons ontvangen.

Bij het plannen vragen wij u altijd een korte klachtomschrijving aan te geven. Zo kunnen wij met u meedenken en ons eventueel voorbereiden.

Mocht u vragen hebben of ergens niet uitkomen neem dan gerust telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.
Telefoonnummer: 023 2100 140
Emailadres: info@vistarepair.nl

 

 

Walk-in Service

U kunt altijd terecht bij ons servicepunt in Haarlem. Met of zonder afspraak, zullen onze medewerkers u op de best mogelijke manier helpen. Houdt u er wel rekening mee dat wij niet kunnen garanderen dat het toestel binnen één uur klaar zal zijn wanneer u geen afspraak hebt. Vanzelfsprekend zullen wij alsnog ons uiterste best doen de reparatie aan uw smartphone of tablet binnen korte tijd uit te voeren. Indien het onderdeel voorradig is streven wij ernaar uw smartphone of tablet aan het einde van de dag te hebben gerepareerd.

Wij zien u graag in ons service center waar u gratis kunt parkeren aan de A. Hofmanweg 31 (2031 BH) te Haarlem, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.30 uur.

Reparatie per post

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen, geen enkel probleem. Stuur uw smartphone of tablet ter reparatie naar ons op.

Om uw reparatie in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij u vriendelijk deze eerst aan te melden via het aanmeldformulier.  Waarna u de reparatie onder vermelding van uw naam en RMA-nummer aangetekend naar ons kunt toesturen:

Doordat u de reparatie bij ons aanmeldt, kunnen wij ervoor zorgen dat het onderdeel voorradig is en u uw smartphone of tablet spoedig  gerepareerd retour ontvangt. Wij streven ernaar de reparatie binnen 1 tot 3 werkdagen uit te voeren en zullen deze aangetekend en verzekerd per PostNL kosteloos aan u retourneren.

Bij VistaTelecom regel je nu alles voor in huis

Al je contracten voor in huis in één keer voordelig en goed geregeld? Je doet het bij VistaTelecom. Onze ervaren adviseurs adviseren je graag over de beste deals en regelen alles voor je; van Mobiel tot Internet, TV en Bellen; van overstap tot installatie. Zo bespaar jij geld zonder dat het je tijd of energie kost. Samen alles geregeld.

 

Bel nu
Route