VistaTelecom. Oplossend vermogen, verrassend gemak

VistaTelecom is een jong en dynamisch bedrijf met expertise van de vele aspecten van mobiele telefonie. U kunt bij ons terecht voor reparatie van talloze toestellen, verkoop van hardware en accessoires, het afsluiten van abonnementen en een dienstverlening waarbij u als klant altijd centraal staat.

Kortom, wij bieden u een breed scala aan producten en services aan zonder dat het ten koste gaat van de klantgerichtheid en persoonlijke benadering. Tevens doen wij ons uiterste best om kostenbesparingen en –beheersing te realiseren voor onze klanten, door elke klant een op maat en persoonlijk samengesteld advies te geven.

Met een ongekend breed assortiment, een professioneel team en een gebruiksvriendelijke online shop staan wij graag voor u klaar

Bij VistaTelecom regel je nu alles voor in huis

Al je contracten voor in huis in één keer voordelig en goed geregeld? Je doet het bij VistaTelecom. Onze ervaren adviseurs adviseren je graag over de beste deals en regelen alles voor je; van Mobiel tot Internet, TV en Bellen; van overstap tot installatie. Zo bespaar jij geld zonder dat het je tijd of energie kost. Samen alles geregeld.

 

Bel nu
Route