T-Mobile
Aanbieder van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers 

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, BEN en KNIPPR. Alle gegevens zijn gebaseerd op 1 januari 2016.

Mobiele communicatie is heel belangrijk voor onze maatschappij en economie. Ook in ons privéleven is mobiele communicatie onmisbaar. Een dag zonder je mobiele telefoon is ondenkbaar. Steeds meer mensen vinden mobiele communicatie een eerste levensbehoefte. Goed gebruik maken van mobiele communicatie betekent ook verstandig er mee omgaan. We nemen als T-Mobile graag onze verantwoordelijkheid op ons om onze klanten en hun families te informeren en voor te lichten om zo verantwoord van mobiele communicatie te genieten.

Milieu en Duurzaamheid
T-Mobile heeft niet alleen aandacht voor onze klanten en onze business, maar wij voelen ons ook verantwoordelijk voor de mensen en de wereld om ons heen. Door het gebruik van milieuvriendelijke diensten doen klanten en medewerkers een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. We gebruiken 100% groene stroom, doen steeds meer videoconferenties in plaats van zakenreizen, we printen minder en we hebben zuinige auto’s in ons wagenpark. Bovendien gebruiken we de nieuwste energiezuinige zendapparatuur voor ons netwerk. En we zijn circulair, recyclen onze eigen spullen en die van de klant.

T-Mobile doet er alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Zo verminderen we nog altijd ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot en afvalproductie. Dat alles ondanks een sterke groei van ons netwerk en de grote groei van ons dataverkeer en uitbreiding van het aantal winkels. We hebben bewust de keuze gemaakt om nieuwe 4G-technologie die minder milieuvervuilend is voor al onze klanten te gebruiken .

Bel nu
Route