Vodafone
Het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf ter wereld

 

Het eerste mobiele telefoongesprek ooit vond plaats in 1985 via het Vodafone netwerk. Nu, 24 jaar na dato heeft die innovatieve kracht de Vodafone Group tot het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld gemaakt met proportioneel 303 miljoen klanten in vijf continenten. Vodafone is één van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met telecombedrijven in 39 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht. Sinds het derde kwartaal 2008 heeft Vodafone een tweede hoofdkantoor in Amsterdam betrokken. In Nederland werken er ruim 2800 medewerkers bij Vodafone. Vodafone is de tweede mobiele operator in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid met ruim 4 miljoen klanten.


Business in Motion
Vodafone is een pionier in de veranderende wereld van werken. Ons portfolio met totale communicatie oplossingen biedt een nieuwe communicatieomgeving voor de toekomst.
Wij helpen onze klanten door het leveren van communicatiediensten die zowel aansluiten bij het leefritme van mensen als het ritme van organisaties. Hierdoor zijn zij in staat hun leven en werk naar een hoger niveau te brengen.

Mobiel werken met Vodafone
Bij Vodafone beschouwen we werk als een integraal onderdeel van het leven. Wij omhelzen het Mobiel Werken concept, dat vertaald is in onze manier van werken, onze kantoorinrichting en de communicatietools die we gebruiken.

Door deze manier van werken verdwijnen de grenzen van tijd en locatie en werken we daar waar we het meest productief zijn.

Bel nu
Route