Zakelijk

 

Snelle en professionele reparatie van smartphones en tablets voor zakelijke klanten
Wanneer u als bedrijf vele smartphones & tablets in beheer heeft krijgt u ook te maken met defecten aan deze apparaten. De toestellen zijn duur, en reparatie is vrijwel altijd nog mogelijk. Wanneer u deze reparaties snel en professioneel wilt laten uitvoeren bent u bij VistaRepair aan het juiste adres.

Als zakelijke partner heeft u de mogelijkheid om bij ons op rekening reparaties uit te laten voeren. Zo kunnen uw collega’s zelfstandig langskomen bij ons filiaal in Haarlem om de reparatie aan hun smartphone of tablet uit te laten voeren. Mocht langskomen geen optie zijn, dan kunt u ook uw toestel per post naar ons opsturen. Binnen enkele werkdagen heeft u het toestel weer terug.

Naast reparaties biedt VistaTelecom u nog veel meer voordelen. U kunt bij ons terecht voor al uw telecommunicatie benodigdheden. Diensten die wij leveren bestaan onder andere uit het aansluiten en verlengen van uw abonnementen, het leveren van nieuwe toestellen en het uitzoeken en leveren van passende accessoires. U geeft aan wat u wilt, en wij zorgen dat het voor elkaar komt. Neemt u een kijkje op www.vistarepair.nl voor meer informatie, of neemt u contact op met ons om te ontdekken wat wij u kunnen bieden.

Bezoek ons servicecenter !
U bent van harte welkom voor het repareren van uw smartphone of tablet, maar ook voor het afsluiten van abonnementen, aanschaffen van hardware en accessoires, en vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Bel nu
Route